JOSH V nu ook bij meerdere vestingen de Bijenkorf verkrijgbaar

16 februari 2023

De Bijenkorf breidt het assortiment luxemerken uit met JOSH V corners in de vestigingen in Den Haag en Rotterdam. De samenwerking startte al vorig jaar na succesvolle pop-ups en diverse events van JOSH V in de Bijenkorf Rotterdam en Utrecht. Doordat de kleding van het Nederlandse fashion & lifestyle brand niet alleen zeer positief wordt ontvangen door de online shopper van de Bijenkorf, maar ook door de consumenten in de fysieke Bijenkorf-winkels, heeft het merk vanaf medio februari een vaste plek op de locaties van het warenhuis in Den Haag en Rotterdam.

Uitrol fysieke winkelbeleving

Uit een uitgebreid doelgroeponderzoek* blijkt dat 43% van de consumenten de voorkeur geeft aan fysiek winkelen. Deze stap met de Bijenkorf komt daarmee tegemoet aan de wens van de consument van een fysieke winkelervaring.

De uitbreiding van tastbare beschikbaarheid van JOSH V zorgt hiermee niet alleen voor zichtbaarheid en groei van het allround premium lifestylemerk, maar sluit ook aan bij de eerder uitgesproken duurzaamheidsambities van beide partijen. Een goede match, aangezien de Bijenkorf enkel nog merken toevoegt met een duurzaam karakter.

Nationale en internationale groei

Deze samenwerking met de Bijenkorf bevestigt en verstevigt ook de positie van JOSH V binnen de Nederlandse mode- en lifestylebranche. Naast verdere nationale groei zijn er ook ambities om internationaal verder te groeien. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in onder meer België en Duitsland en staat betreding van Denemarken in de nabije toekomst op de planning.

CEO & founder van JOSH V Josh Veldhuizen over deze nieuwe stap: ‘JOSH V is als merk altijd in ontwikkeling. Om ons merk met de gemaakte stappen op het gebied van duurzaamheid met een vaste plek te zien in het warenhuis van Nederland is een mooie prestatie waar we heel trots op zijn als team. Daarnaast kunnen we een breder publiek aantrekken en ze laten zien dat JOSH V een allround luxury brand is met commercieel geprijsde designer kleding, schoenen, tassen en accessoires van Nederlandse bodem.

Vanaf vandaag kunnen consumenten voor de JOSH V SS’23 collectie terecht in de Bijenkorf in Den Haag en Rotterdam.

*Bron: Onderzoek Markteffect (december, 2022) onder 1000 respondenten vrouwen en non-binaire personen van 20 t/m 60 jaar.