Een custom – made ORGANIC tee voor mannen en/of vrouwen

07 oktober 2021

Placeholder

Hallo conscious collega, heb je interesse om een custom – made ORGANIC tee voor mannen en/of vrouwen met mij samen te ontwikkelen?

Lees dan verder!

Om mijn fabrikanten in Indonesië door deze moeilijke periode te helpen ga ik in samenwerking met hen een doorstart project initiëren. En dat doe ik door jullie een collectie aan te bieden waar je een eigen logo – graphic kunt gebruiken. De collectie bestaat uit een gender neutral, men’s crew neck en een fashionable women’s tee van organic cotton.

Inmiddels heeft een getalenteerde graphic designer in Amsterdam toegezegd om een viertal graphics te doneren. Dus mocht je geen gebruik willen maken van een VonWinckelmann logo of eigen logo dan bied ik je een mooi alternatief aan.

Wil je hierover gebeld worden?
Beantwoord deze aankondiging dan met YESSSss……..door een app te sturen naar 06.15417325 of mail naar info@vonwinckelmann.com

Ik geef je dan zo snel mogelijk een telefoontje en wie weet mag ik jouw order in het
project opnemen.

Groeten van Hatta, Indra, Cris en Franklin

Om onze missie als verantwoord ondernemen te bewaken werken wij uitsluitend met organic cotton gecertificeerd door
GOTS. www.vonwinckelmann.com