Colourful Rebel Spring Summer 2023 collectie

07 februari 2023

De Colourful Rebel Spring Summer 2023 collectie is geïnspireerd op een “summer-in-the-city” vibe. Door Covid zijn we anders naar onze eigen stad gaan kijken. We kwamen erachter dat Amsterdam niet de slechtste optie is om “opgesloten” te zitten. En dus begonnen we met het verkennen van onze eigen stad en zijn daarmee eigenlijk nooit gestopt.

Colourful Rebel laat in deze collectie zien wat je zou dragen tijdens een hete zomer in de stad. Het merk heeft nieuwe materialen verkend, zoals crochet, satijn en voor heren zwaar katoen van 400 g/m² met een van de beste wassingen die je kunt vinden. Amsterdam is onvoorspelbaar als het op het weer aankomt, je zult stijlen vinden die ook bij een regenachtige dag passen. Naast verschillende texturen en pasvormen toont de collectie veel kleur. Kleur zit in het DNA van Colourful Rebel, en het merk zou geen SS23-drop zonder kunnen droppen.

Sommige stukken zijn ontworpen als unisex. Bij Colourful Rebel houden ze van die oversized, relaxte look. De look van het dragen van die perfecte oversized hoodie die al jaren van haar vriendje blijkt te zijn. Het was dus logisch voor het merk om items als unisex-items te gaan verkopen. Aan het eind van de dag staat de perfecte herenhoodie waarschijnlijk het beste bij een meisje.

Naast een volledige damescollectie is dit het eerste jaar dat Colourful Rebel zich ook heeft gericht op een herencollectie. Het merk is begonnen met een vrouwen collectie, hebben dit uitgebreid tot een sterk productaanbod en voor mannen bouwen ze daarop voort. Colourful Rebel had de luxe om voluit te gaan voor de herencollectie, aangezien het hele bedrijf is gebouwd op de verkoop van damesproducten.

Colourful Rebel heeft de herencollectie benaderd als één groot experiment. In plaats van te kijken naar de meest commerciële weg, besloten ze te kijken of ze er ook in zouden slagen om een ​​hoogwaardige en opvallende collectie te maken die echt iets toevoegt aan de bestaande herenmode markt. Iedereen weet dat een camouflagejack in april of mei moeilijker te verkopen is dan een T-shirt. Maar het merk wilde het ontwerpproces niet zo benaderen en houdt ervan dingen anders te doen en de status quo uit te dagen. Bovendien is de kwaliteit van de producten zo goed, dat als je een product koopt, je iets koopt dat lang meegaat en geen seizoensproduct is. De look van die specifieke stijl weerspiegelt Colourful Rebel en de weg vooruit.