A new kid in town: Alix the Label lanceert kinderlijn

11 oktober 2021

WAARDENBURG – Goed nieuws voor alle ‘little rebels’: Na 7 jaar zich uitsluitend op dames te hebben gefocust, lanceert Alix the Label een eigen kinderlijn, genaamd: ALIX mini. De lijn zal verkrijgbaar zijn op www.alixthelabel.com en haar 2 eigen brand stores in Eindhoven en Den Bosch.

Alix the label lanceert op 14 oktober de eerste collectie van de nieuwe ‘ALIX mini’ kledinglijn. Net zoals ALIX the label, is ALIX mini rebels, avontuurlijk en stoer. Alleen dit keer voor de kleintjes ‘too cool for school’. Waarom het merk uitbreidt naar kids? Toen eigenaren Olivia Wierda en Rens Netten vorig jaar ouders werden, merkte ze dat stoere kleding voor kleintjes soms minder makkelijk te vinden was dan verwacht. Omdat ook de kleine avonturiers zich ‘the ALIX kind of way’ zouden moeten kunnen kleden ontstond het
idee tot een kinderlijn.

De eerste collectie bestaat uit 16 verschillende items, waarvan een groot deel unisex is. Waar ALIX the label momenteel alleen voor dames is, speelt ALIX mini dus in op een bredere doelgroep. De designs lijken op die van de volwassen lijn, met ook toevoegingen speciaal ontworpen voor de kleintjes. Natuurlijk ontbreekt de signature panterprint ook hier niet. Verder bestaat de collectie o.a. uit oversized logo sweaters, comfortabele leggings en een stoer spijkerjack.

De prijzen liggen tusen de €19,90 en €89,90 en de items zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes tussen de 3 maanden en 8 jaar. Voorlopig zal ALIX mini 2 keer per jaar met een collectie komen; een Fall/Winter en Spring/Summer collectie. Wellicht dat dit in de toekomst meer zal worden. Uiteindelijk zal ALIX mini, naast de verkoop in eigen webshop en brand stores ook verkrijgbaar zijn bij retailers.

www.alixthelabel.com

Alix the label Kinderlijn-2