Tramontana

logo tramontana

Tramontana is een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al ruim 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Sterke basics en echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de unieke prints, verrassende details en de perfecte pasvorm. Inmiddels is Tramontana één van de snelst groeiende fashionmerken in Nederland. Tramontana is wereldwijd verkrijgbaar in 15 landen via 900 verkooppunten en via de webshop tramontana.eu. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden, vlakbij Amsterdam. Wij hebben maar één missie: iedere vrouw verzekeren van een fashion compliment.

De organisatie is professioneel met een informele sfeer, waarin je de mogelijkheid krijgt je persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Belangrijke waarden binnen ons bedrijf zijn betrokkenheid, ambitie, eerlijkheid, positiviteit en samenwerken. Deze waarden vormen het DNA van onze medewerkers.

    • IMPRESSIE VAN ONZE COLLECTIE
    • WERKEN BIJ TRAMONTANA

IMPRESSIE VAN ONZE COLLECTIE

De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Sterke basics en echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de unieke prints, verrassende details en de perfecte pasvorm.

Tramontana

 

WERKEN BIJ TRAMONTANA

De organisatie is professioneel met een informele sfeer, waarin je de mogelijkheid krijgt je persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Belangrijke waarden binnen Tramontana zijn betrokkenheid, ambitie, eerlijkheid, positiviteit en samenwerken. Deze waarden vormen het DNA van onze medewerkers.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden, vlakbij Amsterdam

Showroom Tramontana