Testimonials

Plaats testimonial

Wat onze kandidaten en opdrachtgevers over ons zeggen:

 • Fashion Solution neemt alles uit handen!

  Fashion Solution neemt alles uit handen, denkt mee en heeft een persoonlijke benadering. Hierdoor kan je als bedrijf blijven focussen op de dingen waar je zelf goed in bent en de rest aan een ander overlaten.

  Caspar Alberts
  Maple Group

  Met een goed gevoel uit handen gegeven

  Na een eerdere fijne samenwerking hebben wij ook nu een vacature met behulp van Fashion Solution op korte termijn kunnen invullen. Wij hebben goede kandidaten via Fashion Solution binnen gekregen, waarbij het fijn is dat zij naast het filteren van de juiste capaciteiten ook goed hebben gekeken naar de persoonlijkheid. Daarmee stelden ze op basis van CV soms verrassende kandidaten aan ons voor, maar wel kandidaten die juist heel goed bij ons passen. Wij hebben daarom Fashion Solution met een goed gevoel de eerste sollicitatieronde uit handen kunnen geven, waardoor wij alleen tijd hebben vrijgemaakt voor potentieel goede kandidaten. Dat scheelt zo ontzettend veel tijd. Ons team is nu compleet, maar wanneer we weer een vacature open hebben staan, neem ik gelijk weer contact op met Fashion Solution.

  Desiree van Doremalen
  HAPPY HORSE & BAM BAM

  Zeer tevreden!

  Zeer tevreden over de goede dienstverlening! Op hele korte termijn zijn we zeer goed geholpen bij het vinden van een nieuwe medewerker voor de backoffice sales!

  Willem Bakker
  WESTBROOK FASHION BV

  Top service!

  We hebben Fashion Solution het vertrouwen gegeven geschikte kandidaten voor onze beide merken te zoeken. De aan ons voorgestelde kandidaten voldeden allen aan de voor ons (vooraf persoonlijk besproken) belangrijke eigenschappen en al binnen twee weken hebben we onze zoektocht volbracht. Bedankt voor de topservice!

  Arjan Maat
  OPUS en Someday

  Het is de perfecte baan die bij mij past!

  Fashion Solution heeft mij enorm geholpen met het vinden van de juiste baan. Een aantal jaar geleden had ik mij ingeschreven voor het vinden van een stage plek. Nog steeds stond ik in het klantenbestand waardoor ik kort geleden benaderd ben door Fashion Solution. Na een leuk gesprek bij Fashion Solution zelf ben ik heel enthousiast over de functie en het bedrijf waar kandidaten voor zocht werden. Door het fijne contact met Fashion Solution al snel een gesprek kunnen inplannen met het bedrijf. Mede dankzij Fashion Solution kan ik dit bedrijf nu mijn nieuwe werkgever noemen! Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging. Het is de perfecte baan die bij mij past. Hiervoor wil ik Fashion Solution heel erg bedanken en raad ik iedereen aan om zich in te schrijven. Fashion Solution maakt het contact heel persoonlijk en wilt het beste voor de kandidaat en voor het bedrijf. Nog steeds krijg ik fijne tips om zo goed mogelijk van start te kunnen gaan bij mijn nieuwe werkgever!

  Demi Smith
  Kandidaat Fashion Solution
 • Fashion Solution is zeker een aanrader!

  Ik ben erg tevreden met de hulp van Fashion Solution bij het vinden van de juiste baan voor mij. Na het faillissement van mijn vorige werkgever heeft Fashion Solution mij binnen 2 maanden weer aan een leuke nieuwe baan geholpen. Daarin heb ik de communicatie met Fashion Solution de afgelopen tijd als zeer prettig ervaren. Als je een leuke nieuwe uitdaging zoekt binnen de fashion is Fashion Solution zeker aan te raden! Bedankt voor jullie inzet en begeleiding in mijn zoektocht naar een passende baan!

  Mireille Boekholt
  Kandidaat Fashion Solution

  Pro-active!

  I recently had the pleasure of working with Fashion Solution in order to find a new position as Export Manager. I have 10+ years experience in the fashion industry and in that time I have dealt with some recruitment consultants as a prospective employee. Francina and her team are the best recruiters I have ever met. They where extremely professional, prompt, polite and worked hard to secure the right new position for me, but most of all they are pro-active! It was a relief to work with Francina after my experiences with other agencies. I would strongly recommend her services; In my point of view she is one of the best in the industry.

  Marco Diek
  Kandidaat Fashion Solution

  Aanrader!

  Fashion Solution heb ik ervaren als een zeer prettig recruitment bureau om mee te werken. Snel, accuraat, kennis van zaken en ze weten wat er speelt in de fashion branche. De recruiters van Fashion Solution zijn goed opgeleid en geven gedegen advies, zelf heb ik dat ervaren als kandidaat, maar later ook als opdrachtgever. Ik kan elke organisatie in de modebranche die op zoek is naar personeel, aanraden om met Fashion Solution te werken; een leuke en informele partij die zich houdt aan de gemaakte afspraken en snel met goede kandidaten komt.

  Richard Janssen - CEO
  Retail View

  Successful recruiting

  We really loved to work with your company and with Debbie! We had such a great and quick successful recruiting with you that we still can not believe it. We will go on with our common work with Fashion Solution.

  Sarah Margarita Mehnert
  Gucci (GG Luxury Goods GmbH)

  Persoonlijk

  Na een uitvoerig persoonlijk gesprek is er een goed en gedetailleerd profiel van mij gemaakt en bij de opdrachtgevers terecht gekomen. Aan dit profiel heb ik dan nu ook mijn nieuwe baan te danken! Met behulp van dit werving- en selectiebureau ben ik op een perfecte plek terecht gekomen. Ik raad iedereen de deskundigheid en persoonlijke behandeling van Fashion Solution van harte aan!

  Leon Hendriks
  Kandidaat Fashion Solution

Ervaring met Fashion Solution en de bezoekers delen? Een testimonial plaatsen is zo gedaan.