De nieuwe SS2021 SNURK prints

Onze nieuwe collectie Horizontal Wear is hier! We zijn heel benieuwd wat je van alle nieuwe prints vindt. We hebben er weer met veel plezier ons best op gedaan. Ook hebben we voor baby’s een t-shirt en korte broek toegevoegd. Zodat ze ook buiten de wieg lekker kunnen SNURKEN. Laten we er een heerlijke zomer van maken samen.

Cherries

Fris, vrolijk en zomers. Het komt allemaal terug in deze look. Pluk jouw favoriete kersen uit de SNURK boom. Want je vindt ze terug op beddengoed tot babypakjes en dames jurkjes. Geniet ervan.

Clay Crab

Je kan deze natuurlijk alleen in bed dragen. Maar daar is deze frisse krabbetjes print eigenlijk veel te leuk voor. Draag ‘m dus ook lekker naar het strand, in de tuin, of op de camping. Dit zou zomaar eens je zomer favoriet kunnen worden!

Cloud 9 Grey Black & Cloud 9 Rusty Brown

Deze donzige wolkenprint verscheen vorig seizoen op ons beddengoed. We waren er zodanig in de zevende hemel van dat ‘ie ook op onze Horizontal Wear moest. Nu kun je met meer dan alleen je hoofd in de wolken lopen.

Dragon

Spuwen die kleine draken op je outfit soms echt vuur of is het hier gewoon warm? Aan de luchtige biologische katoen waar onze kleding van gemaakt wordt, ligt het in elk geval niet.

Orca Pink & Orca Green

Hartje zomer is het altijd goed om in de buurt van een verkoelend zwembad, meer of tuinslang te zijn. En zorg er ook voor dat je altijd je opblaasbare orka’s bij je hebt.

Pink Hawaii

Geïnspireerd door de vrolijke Hawaii shirts, hebben we een eigen moderne versie gemaakt voor onze Horizontal Wear. Maak je klaar om hem de hele zomer te dragen, van bed tot BBQ.

Puma

Deze grote kat zwerft graag alleen door haar leefgebied, volgens haar eigen regels. Connect met je innerlijke poema en geniet van wat vrije tijd voor jezelf.

Skater

Deze is voor alle skater jongens- en meisjes. En als je klaar bent met je ollie’s, nollie’s, boardslides, grinds en flips kun je lekker gaan relaxen in stijl.

Sneaker Freak

Hadden we maar meer dan twee voeten. Dan konden we nog meer sneakers dragen. Wij zouden gaan voor spierwitte klassiekers. Altijd goed.

Bunny Blocks

Creëer een leuke en frisse zomerse look met deze geometrische print in trendy paars. Sommigen herkennen misschien het konijn dat bovenop de blokken zit. Hij is overgesprongen vanaf ons Furry Friends beddengoed.

Uni Black & Uni Grey

Dit is voor de SNURKers die van onze stof, pasvorm en comfort houden, maar geen fan zijn van prints. Dat snappen we helemaal, geniet in alle rust van dit stijlvol effen zwart en sportief grijs.

Terug naar de resultaten