Nieuwe lente-zomer collectie SNURK

Alle SNURK dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in 1- en 2-persoons maten (met uitzondering van Clay Traffic, Ski Boy en Ski Girl). Alle SNURK producten worden gemaakt in Portugal onder goede werkomstandigheden en wij beschouwen onszelf als een mens- en planeet vriendelijk merk. Al ons beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen en Oeko-Tex gecertificeerd. SNURK garandeert een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde voor je ontworpen en gemaakt is. Dat slaapt wel zo lekker.

Hier is de nieuwe lente-zomer 2021 beddengoed collectie:

Basketball Star Blue & Basketball Star Red 
Als je ervan droomt een basketbal-legende te worden, moet je elke dag lang en hard oefenen. Eigenlijk moet je basketbal eten, drinken en slapen. Voor het slaapgedeelte hebben wij alvast gezorgd. Ga zo door en spring naar de sterren.

Doctor
Ze staan altijd klaar om andere mensen te helpen. Ze redden zelfs levens. Het zijn moderne superhelden. Het zijn doktoren. Wil jij dokter worden als je later groot bent? Zoals Walt Disney ooit zei: If you can dream it, you can do it.
King & Queen 
Je slaapkamer is je koninkrijk. Waar jij regeert en waakt over al je loyale pluche onderdanen. Waar ouders en bedienden altijd moeten kloppen voordat ze binnenkomen… en wat snacks moeten meenemen.
 
Wild Friends
Ook jonge, wilde dieren hebben hun rust nodig, dus waarom ga je niet lekker bij deze baby giraf en leeuwenwelp liggen? Kruip onder de bladeren van de Acacia boom en tel alle sterren aan de Afrikaanse hemel. Hakuna matata en welterusten!
 
Daisy Dawn
Oh wat een prachtige ochtend, als je hem begint omringd door honderden kleine witte Madeliefjes. Ze zijn zo gedetailleerd en realistisch gedrukt dat je zelfs hun kleine schaduwen op het lichtblauwe biologische katoen ziet vallen. Voor jou schijnt de zon nu dag en nacht.
Cherries
Klaar voor een vleugje kleur in je slaapkamer? Deze rode kersen voegen net genoeg frisheid en fun toe, zonder dat schone en serene gevoel te verliezen dat je krijgt van onder witte lakens slapen. We wensen je een fijne zomer.
Dino Brown
Ze bestaan al miljoenen jaren niet meer, toch blijven dinosaurussen voor altijd cool. Jouw enorme prehistorische vriend gaat voortaan gewoon mee naar bed. Kun jij lekker slapen tussen zijn kaken. Wie is hier nou de stoerste? Precies.
Fresh Leaves
Laten we natuur en kleur terugbrengen in de slaapkamer. Een echte plantenliefhebber heeft deze prachtige bladeren misschien al herkend als de gestreepte Calathea. Met zijn bordeaux-paarse onderkanten. Geniet van tropische nachten, zonder de insecten en vochtigheid.
Terug naar de resultaten