De nieuwe herfst-winter 2021 beddengoed collectie van SNURK

Heb jij ook zoveel zin in het najaar? We gaan er wat knus van maken en beginnen alvast met mooie beddengoed prints. Klassieke zwarte paarden op fris wit, zoete macarons op pistache groen en perzikroze en stoere game controllers op grijs. Of verander in een kaboutertje met de Gnome Homegirl en Gnome Homeboy. Ook heeft SNURk een nieuwe stoere dieren print: de Lion. Val in slaap met de lieve uiltjes op Night Owl of het slapende vosje. Ten slotte is de klassieker Twirre, de breiprint van SNURK, nu ook verkrijgbaar in de kleur Midnight Blue.

De SNURK SS2021 beddengoed collectie is vanaf maandag verkrijgbaar via www.snurk.nl.

Hier is de nieuwe herfst-winter 2021 beddengoed collectie

Twirre Midnight Blue
Ceci n’est pas une pipe. Dit is een fotoprint van een gebreide wollen deken, gedrukt op glad biologisch katoen. Deze print is al jaren in onze collectie, maar nieuw is de uitvoering in de stijlvolle kleur midnight blue. Sfeervol en behaaglijk het hele jaar door.


Night Owl
Deze is voor de nachtuilen onder ons. De avondmensen die in de kleine uurtjes tot leven komen. En voor de mensen die van schattige uiltjes houden. We combineerden de print met tijdloos wit, zo wordt je ‘m nooit moe-hoe!


Black Horses
Een paarden dekbedovertrek zo stijlvol en elegant dat je niet eens een paardenmens hoeft te zijn om deze in je slaapkamer te willen. En dan is hij ook nog gemaakt van 100% zacht en ademend biologisch katoen. Dat wordt hop, hop in galop naar bed.


Gamer
Of je nou een noob bent of een pro, onder dit zachte dekbedovertrek kan elke gamer dromen van next levels, epic battles en top scores. Met deze controller print op lichtgrijze achtergrond unlock je werelden met je ogen dicht. Well played!


Gnome Homeboy & Gnome Homegirl
Er waren eens twee hele lieve kabouters die toverachtige dingen konden. Zoals praten met de dieren en planten in het bos. En zij woonden heel knus in een grote paddestoel, rood met witte stippen. Wil jij die kabouters zijn? En daar vlogen twee beentjes, hoepla, in het bed.


Lion
“Komt dat zien, komt dat zien! Zo meteen gaat hier een onbevreesde leeuwentemmer het hoofd in deze leeuwenbek steken en daar houden tot ze beiden in slaap vallen. Een unieke act, nog nooit eerder vertoond! Tickets zijn verkrijgbaar bij de slaapkamerdeur.”


Sleeping Fox
Krijg jij ook zo’n zin om lekker in je holletje te kruipen als je dit vosje ziet? Met ons zachte 100% biologisch katoen op je huid slaap je gegarandeerd comfortabel en warm. De perfecte plek om te overwinteren, jij slimme vos.


Macarons Green & Macarons Pink
Franse macarons. Ze zijn luchtig en zalig zacht, zoet en fris, vrolijk en verfijnd. Een beetje net zoals dit dekbedovertrek van zachte biologische katoen! Verkrijgbaar met pistache groene of perzik roze achtergrond.

Alle SNURK dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in 1- en 2-persoons maten (met uitzondering van Clay Traffic, Gnome Homegirl en Gnome Homeboy). Alle SNURK producten worden gemaakt in Portugal onder goede werkomstandigheden: een mens- en planeet vriendelijk merk. SNURK beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen en Oeko-Tex gecertificeerd. We garanderen een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde voor je ontworpen en gemaakt is. Dat slaapt wel zo lekker.

Terug naar de resultaten