De nieuwe FW 2021 SNURK prints

Het is weer tijd voor een nieuwe collectie SNURK Horizontal Wear! Voor het komende herfst-winterseizoen hebben we weer de styles die jullie van ons kennen, maar ook enkele nieuwtjes. Zo zijn de SNURK hoodies vanaf nu ook in kindermaten te bestellen en bovendien beschikbaar in meer prints. Ook hebben we de pasvorm van de dames sweater dress aangepast naar het modebeeld van nu: een bewuste oversized fit met afhangende schouders en wijde ballonmouwen (one size fits all). Comfortabeler en hipper, wat je noemt een win-win situatie.

De hele collectie is vanaf nu verkrijgbaar: https://www.snurkamsterdam.com/nl/kleding/

Basketball Stars
Basketballen die als planeten zweven in een paarse galaxy. Klaar om uit de ruimte gegrepen te worden door de volgende Michael Jordan. Hoe hoog kun jij springen?

Game Night
Een avondje gamen op de bank wordt nog gezelliger in deze print van in kruissteek geborduurde game controllers. Oma’s handwerk meets Minecraft, meets biologische SNURK katoen.

James Grey
Het geliefde teckeltje James is terug in de SNURK collectie en dit seizoen in lichtgrijs melee. Dat maakt de look sportiever en nog meer geschikt om naar buiten aan te doen. Laat jij vanavond James even uit?

Kiss Kiss
Deze glossy lipstick blijft gegarandeerd dag en nacht perfect zitten, want de rode lippen werden digitaal gedrukt in zacht biologisch katoen uit Portugal. Love you, kiss kiss!

Macarons
Overal zoete macarons in frisse kleuren om je heen… alsof je ze zo van je kleding af kan snoepen. Soms lukken de SNURK fotoprints iets te goed. Sorry, not sorry!

Paper Night
Opnieuw een papieren camouflage print in de SNURK collectie en deze keer in nachtblauwe, grijze en zwarte tinten. Zie jij welke nachtdieren er verstopt in zitten? Zoek de kleine gekleurde oogjes en gij zult vinden.

Night Owl
Deze is voor de nachtuilen onder ons. De avondmensen die in de kleine uurtjes tot leven komen. En voor de mensen die van schattige uiltjes houden. Kijkt er nou eentje me recht aan?

Popcorn Polka
Een lekker avondje thuisbioscopen. Daar hoort een flinke bak popcorn bij en een comfy outfit van SNURK. Op ware grootte heeft SNURK popcorns in polka-dot motief geprint op zwart. Een echte classic, net als de film die je gaat kijken zo.

Popcorn XL
Wanneer je popcorns groot uitvergroot, krijgen ze een bloem-achtig karakter. Verrassend mooi als print vond SNURK! Trek je grootste popcorn print aan, vanavond gaan we Netflixen.

Across the Alps
The hills are alive….with the sound of Snurking! Geïnspireerd op het SNURK Alpen dekbedovertrek, nu ook de kruissteek geborduurde Alpen print op je Horizontal Wear. Winterpret gegarandeerd.

Dino Brown
Bruin is het nieuwe zwart. Maar Dino’s zullen eeuwig hip en happening blijven. En wie goed kijkt, ziet dat de achtergrond bestaat uit een donkerbruine leer print. Haute SNURK couture!

Balloon Doggies
Deze frisse en luchtige ballon hondjesprint is precies wat je lounge garderobe nodig heeft. Met de hand voor jou gedraaid door de minst enge clown die SNURK kon vinden.

Fresh Leaves
Als een fris blaadje groen. Zo voel je je na een dag of nacht in deze comfy outfit van zacht biologisch stretch katoen.

Voor de SNURKers die dol zijn op de fit en stof, maar niet zo houden van prints zijn de items er ook in Uni Black, Uni Grey en Uni Navy.

SNURK Horizontal Wear wordt gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Alles van SNURK wordt gemaakt in Portugal in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid): een mens- en planeetvriendelijk merk. Onze kenmerkende fotoprints zijn altijd uniek en homemade in Amsterdam. SNURK Horizontal Wear is verkrijgbaar voor het hele gezin, van maat 56 t/m XXL.

Terug naar de resultaten