Werkwijze

Ben jij op zoek naar een stage in de modebranche?

Op Modestage.nl (opgericht in 2006) staan verschillende stages van opdrachtgevers in de mode-, lifestyle- en cosmeticabranche. De stages staan dus niet bij Fashion Solution open, maar bij onze opdrachtgevers! Modestage.nl is een onderdeel van Fashion Solution, waar jij als student gratis kunt solliciteren op een modestage. We werken met meer dan 4000 opdrachtgevers, nationaal & international. Wij vermelden de naam van de opdrachtgevers niet op onze website, dit om te voorkomen dat jij uit jezelf gaat solliciteren bij de opdrachtgever en dit is juist wat de opdrachtgever niet wilt.

Modestage.nl heeft openstaande stages in alle vakgebieden en niveau’s in de mode-, cosmetica- en lifestylebranche. Wij hebben stages openstaan in alle vakgebieden en op MBO, HBO en WO niveau!

– Styling & Design
– Inkoop & Productie
– Commercieel
– Visual Merchandise
– Retail
– Marketing
– E-commerce
– Logistiek
– Administratief / Office

Registreren:
Ben jij op zoek naar een stage in de mode of lifestyle branche? Dan kun jij je registreren bij Modestage.nl. Op onze website kun jij je eigen profiel aanmaken waarmee jij je eigen gegevens kunt beheren, lopende en matchende stages bekijken, stage alerts kunt instellen en nog veel meer. Log in met je e-mail en wachtwoord! Daarnaast kun je o.a. zien op welke stages je hebt gesolliciteerd en een stage alert instellen zodat jij geschikte stages per e-mail ontvangt.

Solliciteren:
Solliciteer alleen als jouw profiel echt aansluit op de stage qua opleiding, stage periode en niveau. Graag ontvangen wij jouw CV in een Word-document. Klik hier voor een voorbeeld CV. Let op! Jouw portfolio kan max. 5 MB zijn. Als je via de website op een stage solliciteert, ontvang je altijd een bevestiging per e-mail dat jouw sollicitatie goed bij ons is aangekomen. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan altijd eerst even de spambox!

Cv Voorstellen:
Wij sturen jouw sollicitatie door naar de opdrachtgever en informeren je daarna om welke opdrachtgever het gaat. De opdrachtgever neemt zelf contact met je op om je te informeren of je in aanmerking komt voor de stage.

De opdrachtgever wil graag met je verder en je kunt stage lopen via modestage.nl! Graag horen wij van je als je bent aangenomen of afgewezen zodat wij dit in ons systeem kunnen bijhouden. Als je na je studie op zoek bent naar een baan in de modebranche kun je met je profiel ook solliciteren op onze openstaande mode vacatures