Missie/Visie

Fashion Solution denkt altijd na over haar missie, visie, cultuur, waarden en USP’s.

Fashion Solution is ambitieus en wil op een persoonlijke manier werken. We zijn continu bezig om ons zelf te verbeteren en vernieuwen. We  zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Hieronder vind je onze missie, visie, cultuur, waarden en USP’s.

MISSIE

Fashion Solution brengt op een persoonlijke manier mensen in de mode- en lifestylebranche bij elkaar. Wij streven naar het vinden van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever voor zowel de korte als lange termijn, in verschillende dienstverbanden (werving & selectie, uitzenden, freelance, stage). Vertrouwen staat wat ons betreft daarbij centraal. Onze doelgroepen moeten altijd kunnen rekenen op onze integriteit, verantwoordelijkheid en daadkracht. De collega’s van Fashion Solution werken met passie en plezier en streven naar een goede en langdurige samenwerking, waarbij we het resultaat niet uit het oog verliezen.

Fashion Solution heeft de ambitie om een compleet dienstenpakket aan te bieden voor alle mensen die werken in de modebranche, waarin we bekend staan als een betrouwbare, integere, persoonlijke en succesvolle partner voor haar doelgroepen.

“Be so good they can’t ignore you.” – Steve Martin

Fashion Solution positioneert zichzelf als hét werving & selectie bureau dat op een persoonlijke manier het totale pakket kan aanbieden in de fashion- en lifestylebranche. Naast verschillende dienstverbanden aan te bieden (vast, uitzenden, freelance, interim en stage) heeft Fashion Solution vacatures van styling tot inkoop, retail tot visual merchandise en voor starters tot directieniveau. Fashion Solution staat bekend om het snelle schakelen, een betrouwbare partner en het leveren van kwaliteit. ‘The best in what we do!

Bemiddeling in alle vakgebieden
Fashion Solution is een echte allrounder; we bemiddelen en hebben expertise in alle functiegebieden en verschillende functieniveaus binnen de modebranche!

Uitzenden
Fashion Solution kan als enige werving & selectie bureau in de modebranche kandidaten maximaal 3 jaar lang op uitzendbasis bemiddelen

Modestage.nl
Fashion Solution heeft haar eigen stagebank die geheel kosteloos is voor opdrachtgevers én studenten

De cultuur van Fashion Solution is transparant, informeel, persoonlijk en is gericht op het leveren van (top) prestaties. Medewerkers luisteren naar elkaar en proberen elkaar te inspireren, ze zijn enthousiast en voeren met passie hun werk uit. Iedereen werkt zelfstandig, maar samen zijn we sterker als team. Fashion Solution is een open en transparante organisatie die openstaat voor nieuwe mensen en voor innovatie. De doelstelling van de directie is dat iedereen plezierig en flexibel kan werken en zich kan ontwikkelen, dat medewerkers graag naar het werk gaan en gerespecteerd worden.


Transparantie
Fashion Solution geeft haar klanten openheid van zaken door haar database toegankelijk voor hen te maken (lees meer over onze klanten portal)

Vertrouwen
Fashion Solution komt haar afspraken na, is recht door zee, toont respect en loyaliteit

Samenwerken
Fashion Solution heeft een hecht team dat elkaar versterkt door kennis en ervaring onderling te delen

Flexibel
Fashion Solution denkt buiten de kaders en denkt in oplossingen door o.a. het aanbieden van verschillende dienstverbanden

Persoonlijk
Fashion Solution heeft oprechte interesse en is betrokken bij haar kandidaten en opdrachtgevers en geeft hen gericht advies

Resultaat
Fashion Solution gaat voor het beste resultaat: ‘the best in fashion jobs