Fashion Solution is hét werving en selectie bureau in de mode en lifestyle branche. Exclusief voor mode vacatures: styling, design, inkoop, productie, visual merchandise, sales, retail, e-commerce en administratief op MBO, HBO en Universitair niveau.


Fashion Solution is HIRING!  Wij zijn op zoek naar een Junior Recruiter! Durf jij anders te zijn dan anderen? Zie jij zaken anders en kan jij de speld in de hooiberg vinden? En heb je ook nog eens een flinke dosis humor? Dan ben jij onze nieuwe collega!

JUNIOR RECRUITER

Heb jij de teugels strak in handen en ben jij een organisatie talent? Ben je gestructureerd en kun je goed in teamverband werken? Dan willen we graag met je in gesprek. Ben je gek op humor, enthousiast en een echte paardenliefhebber? Dan ben je welkom bij Brands of Q!

BUYER & PRODUCT MANAGER

Wil jij werken bij een creatieve- en innovatieve organisatie? JOMO FASHION is op zoek naar een gedreven en enthousiaste PRODUCT MANAGER! Ben jij creatief, enthousiast, gedreven en altijd op de hoogte van de laatste fashiontrends en kun jij je vinden in onze kernwaarden; betrouwbaarheid, teamwork, ondernemend, duurzaam, open-minded en innovatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PRODUCT MANAGER


Alle Styling / Design vacatures


Nieuws

Sollicitatiegesprek gehad? Wat nu?

Solliciteren vinden veel mensen spannend en zenuwslopend. Je weet natuurlijk nooit wat je te wachten staat en 1 verkeerd antwoord kan je al de kop kosten..Na het einde van het gesprek gaan veel mensen achterover leunen en zitten wachten....

Lees volledige artikel

Een afwijzing omzetten in kansen

Je hebt gesolliciteerd op een leuke vacature en je hebt het gesprek gehad. Na een paar dagen komt het lang verwachte mailtje binnen, je opent hem en schrikt.. Je bent het niet geworden. Je bent ontzettend teleurgesteld, want het...

Lees volledige artikel

Wanted!