Loopbaan Coaching

Carrièreswitch? Nieuwe uitdaging nodig? Heeft Corona jouw loopbaan ook op z’n kop gezet? Je vraagt je af wat voor werk bij je past. Je wilt je breder oriënteren, maar je weet niet waar je moet beginnen. Loopbaancoaching kan je stap voor stap helpen bij het maken van een goede keuze.

Herken je dit?

 • Steeds vaker zit je uitgeblust thuis op de bank na een dag werk. Je vond je werk altijd super leuk, maar tegenwoordig kost het je steeds meer energie en heb je er weinig plezier meer in. Je bent blij dat je werk hebt in deze periode, maar je moet er niet aan denken dat je zo nog jaren door moet.
 • Je hebt net een reorganisatie of ontslag situatie meegemaakt en bent nu op zoek naar een nieuwe baan. De situatie is je niet in de koude kleren gaan zitten, maar je wil graag snel door om dit achter je te laten en weer lekker aan het werk te gaan. Dat is het makkelijkste, toch?
 • Je krijgt geen energie van de vacatures die je leest. Je hebt al langere tijd dezelfde soort functie gedaan en denkt dat je wat anders wilt.
 • Je bent toe aan een baan die past bij jouw huidige levensfase, maar waar ben je eigenlijk goed in en wat zoek je in een nieuwe baan?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je jezelf de tijd gunt om stil te staan bij jouw situatie. Tijd neemt om te reflecteren en te bedenken wat nu echt bij jouw past in deze fase van je leven.
 • Je beter inzicht hebt in jezelf, je gedragsvoorkeur, je sterke en minder sterke punten, en van daaruit op zoek kan gaan naar een mooie nieuwe job, die past bij jou. Werk waarin jij wordt geïnspireerd en uitgedaagd op een prettige manier. Een baan die past als een jas!
 • Je minder stress gaat ervaren in je nieuwe baan, omdat jij beter jouw wensen en grenzen kan aangeven.

“Soms is het goed om even stil te staan, om weer verder te komen!”

Met een loopbaan coachtraject kan je stap voor stap werken aan jouw blauwdruk en een routeplan voor jouw nieuwe droombaan! Omdat je hier de tijd voor neemt, kan je daarna veel gerichter en effectiever aan de slag: jij weet nu wat je wilt en wat goed voor je is!

Aan het einde van dit traject weet jij precies:

 • Wat voor jou belangrijke waarden en kaders zijn voor een nieuwe baan
 • Waar jij energie van krijgt op je werk en wat jouw stressoren zijn en hoe je hier beter mee kan omgaan
 • Wat jouw doel is en welke stappen je kan zetten om werk te vinden dat je inspireert
 • Doordat jij je wensen, grenzen en kaders duidelijk hebt, weet je wat je zoekt, herken je de waarde van een vacature voor jou en kom je goed uit de verf tijdens een sollicitatiegesprek!

Investeer in je toekomst, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.
Investeer in jezelf!

INHOUD:

 • 6 coachsessies van 75 minuten
 • Op locatie in Amersfoort of online
 • Het traject wordt specifiek op jouw wensen en situatie afgestemd
 • Inclusief waardevol DISC- profiel (t.w.v. € 147,-)
 • Investering van € 787,- (of 4 maandelijkse termijnen van € 199,- )

Na 6 sessies heb je een duidelijk beeld van wat jij wilt met je loopbaan, waar je energie van krijgt, wat je sterke punten zijn en minder sterke punten. Je hebt een frisse mindset waarmee jij energiek en gemotiveerd voor de dag komt! Je herpakt de controle over jouw loopbaan! Een baan waarmee jij weer in je SAS bent!

Alles wat je leert in dit traject wordt samengevat in een mooi, compact overzicht. Een waardevol document voor de toekomst dat ervoor zorgt dat je je focus behoudt.

“Ik heb bij Saskia een coachtraject gedaan. Een traject van goede gesprekken met inhoud en visie. Saskia gaat onderwerpen niet uit de weg, weet je uit te dagen, je aan het denken te zetten en de diepgang te vinden over bepaalde onderwerpen.

In de gesprekken mogen ook momenten van stilte vallen, om eens even na te denken alvorens je antwoord. Het was een zeer positief traject dat mij heeft laten inzien dat er ook andere mogelijkheden zijn. En we hebben een duidelijke routekaart samengesteld. Een routekaart waar ik mee aan de gang ben gegaan en die me elke dag weer nieuwe inzichten geeft in mijn privé leven en in mijn carrière. Saskia heeft een zeer mooie spreuk: Soms moet je even stil staan om verder te komen. En dat is wel een slogan die de volle lading dekt van het traject dat ik bij haar gevolgd heb.”

Terug naar vorige pagina