A House of Happiness

A House of Happiness, jouw gordijnenfabriek

Gordijnen waar je echt blij van wordt. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Of het nu een knipstaaltje van 10 centimeter is of een order voor een cruiseschip met 8000 ramen, wij zijn er voor je. Wij bieden iedereen een passend gordijn op maat, gemaakt in onze eigen confectieateliers! www.ahouseofhappiness.com.

 

Originele collectie
Honderden dessins worden exclusief door ons ontwikkeld en net als de talloze stofkwaliteiten op elkaar afgestemd. Ruim een jaar van te voren is het designteam al bezig. Collages maken, sfeerbeelden schetsen, interieurboeken lezen, trendwatchers raadplegen en veel reizen. Alles origineel, dutch design. Ook is er intensief contact met de vaste wevers. Zo groeit de collectie, meter voor meter, baan voor baan. Twee keer per jaar lanceren we een nieuwe collectie.

We houden ook van functionaliteit. Dit zie je terug in onze isolerende, vlamwerende, geluiddempende of verduisterende gordijnen. In totaal hebben we wel meer dan 2000 gordijnstoffen en 300 stoffen met een toegevoegde waarde in onze collectie.

  • OUR COMPANY
  • BRANDS
  • WHAT WE DO
  • WORKING AT

OUR COMPANY

Wie zijn wij
A House of Happiness is al decennia lang de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. Wij bieden full service: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule, een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen.

Vriesco International fabrics, al 100 jaar een begrip
De overkoepelende organisatie van A House of Happiness is Vriesco International Fabrics, opgericht in 1919. Dé naam als het gaat om maatwerk in gordijnen en dat al decennialang. Lees meer over de history van Vriesco / A House of Happiness op www.ahouseofhappiness.com/geschiedenis

Over A House of happiness
Ons bedrijf telt ca. 130 medewerkers en heeft vier Experience Centers in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven) en een kantoor in Antwerpen, België. In ieder Experience Center hangt een ruime selectie van onze collectie. Een echte gordijnbeleving.

Ook internationaal is A House of Happiness een groeiend succes. A House of Happiness exporteert uit voorraad naar meer dan 40 landen, van Kroatië tot Kameroen en van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland. We volgen trends uit vele landen, werken samen met internationaal befaamde designers en presenteren ons op internationale beurzen.

Duurzame collectie
Betaalbare prijzen hoeven niet ten koste te gaan van het milieu. Wij staat voor duurzaam ondernemen. Van het bewust omgaan met het milieu word je creatief. Dit heeft geresulteerd in onze bijzondere Groene collectie. Gordijnen gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen.

Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waardoor je er draden van kan spinnen. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen geweven worden. Maar ook gerecycled katoen afkomstig van restmateriaal bij producties van t-shirts wordt verwerkt. Daarnaast maakt A House of Happiness gebruik van waterbesparende druktechnieken waardoor zo’n 80% water kan worden bespaard. Zelfs de hoezen waarin je de gordijnen thuis ontvangt, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Stijlvol en duurzaam!
houseofhappiness

A House of Happiness, gordijnen waar je écht blij van wordt!
Leer meer over de duurzame kant van A House of Happiness op www.ahouseofhappiness.com/duurzaam

A House of Happiness

 • Dé gordijnenfabriek van Nederland
 • Originele ontwerpen en designs
 • Dutch design, puur Hollands
 • Alles op maat gemaakt, in onze eigen confectie-ateliers
 • Verantwoord gemaakt bij een duurzaam bedrijf

Kortom, gordijnen waar je écht blij van wordt.

Website: http://www.ahouseofhappiness.com
Hoofdkantoor: Leeuwarden, Friesland
Jaar van oprichting: 1919
Soort bedrijf: bv
Grootte: 130 medewerkers

BRANDS

house

TZUM

VIF

WHAT WE DO

Bekijk de inspiratiekrant: https://viewer.onlinepublisher.nl/ahoh-krant2018-nl-fra

ahouseofhappiness

 

WORKING AT

A House of Happiness is als bedrijf een ‘community’, waar – naast hard werken – plezier centraal staat. Dat plezier begint bij onze medewerkers. Zij moeten er blij van worden om bij ons te werken en het A House of Happiness-gevoel over te dragen op onze dealers, de formules en de consument.

Een prettige werkomgeving, waarin we elkaar respecteren en trots zijn op wat we maken; dat vinden we belangrijk. Elke medewerker werkt met veel passie aan onze producten en voor onze klanten. We hanteren hoge standaarden als het gaat om het ontwikkelen en fabriceren van het assortiment. Vernieuwing en diversiteit horen daar ook bij. Bovenal willen we in verschillende opzichten positief bijdragen aan onze leefomgeving.

Nuchtere roots
Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Het komt voort uit onze Friese roots. In het Noorden vinden we het vanzelfsprekend dat je staat voor hetgene wat je belooft.

Noorderlingen zijn nuchter en doorgaans ook een beetje bescheiden. Kwaliteit leveren zien we als onze plicht. Nog niet zo lang geleden kwamen er in ons retourmagazijn gordijnen binnen die twintig jaar geleden door ons waren gemaakt. We herkenden de stof meteen – wat je ooit in eigen huis hebt ontwikkeld, vergeet je niet! Het is best bijzonder dat onze gordijnen de tand des tijds doorstaan. Dat een klant ons na zoveel jaar nog weet te vinden, maakt ons best trots!